Supra Bleeker Sneaker Svart

B00WDVRCKU
Supra Bleeker Sneaker Svart
  • sko
  • lær / gummi / syntetisk
  • importert
  • syntetisk såle
Supra Bleeker Sneaker Svart Supra Bleeker Sneaker Svart Supra Bleeker Sneaker Svart Supra Bleeker Sneaker Svart Supra Bleeker Sneaker Svart
Ingen forhandlere funnet Vis alle forhandlere

Alle snakker om maskinlæring, men det er få som snakker om rollen til geografiske data i maskinlæringsmodeller og hva disse komponentene kan tilføre.

Hogan Opprører Kvinner Sko Semsket Trenere Joggesko R261 Allacciato Hvit

Tematikken havplast har stor oppmerksomhet for tiden. I Fredrikstad har de laget en løsning som gjør det enklere for innbyggerne å plukke plast i vannkanten og få det hentet.

teknologi

Geografiske analyser fra Geodata hjelper Helse Midt-Norge å planlegge dimensjoneringen av framtidens ambulansetjeneste.

Topptursesongen er her for fullt og i år vil flere enn noen gang ferdes i fjellet om vinteren. Geografisk informasjon er en grunnleggende byggekloss i systemene som kan gjøre oss tryggere i fjellet.

Dawgs Kvinners Damer 3stropp Sandal Hot Pink

Maskinlæring, kunstig intelligens og 'deep learning' er begreper som brukes om hverandre. Men hva er egentlig hva og hvordan kan vi koble denne nye teknologien opp mot geografiske informasjonssystemer og dermed få tilgang til mer avanserte analyser?

Oslo kommer dårligst ut blant de skandinaviske byene i Ericssons rapport som måler bærekraftig byutvikling og IKT-modenhet blant verdens byer. Smart byplanlegging er en av hovedfaktorene for å nå høyere opp på rangeringen.

laboratoriet

Vi har fått tilgang til mobildata for et gitt område i en viss periode og lekt litt med visualisering av disse.

Nylig kom det oppdateringer av ArcGIS Online, som gir oss flere, bedre og enklere muligheter for å visualisere kart og data i 3D. Dette har vi naturligvis testet allerede.

Om du planlegger topptur i ukjent terreng eller kanskje skal på tur med barn er det greit med en pekepinn og fakta om terrenget du skal bevege deg i. Hvor bratt er det, hvor bør jeg gå og hva bør jeg unngå? Laboratoriet har laget en glimrende terrengmodell for dette.

Har du spørsmål til noe av det vi skriver om på bloggen? Lyst på en uformell kaffeprat, eller kanskje lyst til å gjesteblogge? Snakk med Ove:

Ove Helset Kommunikasjonsrådgiver

For teknisk support, gå til våre supportsider .

Geodata AS Schweigaards gate 28Postboks 9036 Grønland 0133 OSLO

Telefon: 23 24 90 00E-post: [email protected]

Vi bruker cookies

Telefon: 99 27 90 00 E-post: Toto H33315324 Inches Høyere Høyde Økende Heis Sko Svart Og Lilla Patent Lær

Login
DEN 03 februar 2017
Bernardo Kvinners Opal Mary Jane Flat Svart Nubuck / Nappa
Del på Google+ Del på Twitter Del på LinkedIn

Det sier egentlig seg selv:

Kan du ikke ta imot betaling, taper du penger.

Og å tape penger er ikke bra.

Det er likevel noen enkle grep du kan ta for å sikre at dette ikke skjer.

Her kommer de viktigste momentene du må være oppmerksom på når du velger betalingsløsning til butikken din.

1. Hvordan vil kundene dine betale?

Først og fremst: De aller fleste kunder i Norge ønsker i dag å betale med kort.

Da tenker man gjerne på merker som BankAxept, Visa, Mastercard, Maestro, American Express og så videre. I motsetning til gode, gamle dager da man kun tok betalt med kontanter «up front and personal», behøver man nå en betalingsleverandør for å legge til rette for den samme sikkerheten uten at man fysisk kan se pengene bytte eier.

Så hvilke kort må du ta i mot? Det kommer, ikke overraskende, an på hvem kundene dine er.

De fleste norskutstedte debetkort - altså kort som er knyttet direkte til en brukskonto – har støtte for BankAxept. Denne ligger i chipen i kortet.

Det vil si at om du som norsk kunde betaler i en norsk terminal med chipen på ditt Visa-debetkort, vil transaksjonen kjøres via BankAxept. Betaler du i utlandet, eller om du må benytte magnetstripen, vil den kjøres gjennom Visa-delen.

For å kunne ta imot BankAxept-kort i terminalen din, må du tegne en egen brukerstedsavtale i banken. Terminalleverandøren din kan også hjelpe deg å søke om dette.

Så hvorfor behøver man å kunne ta imot flere korttyper enn det?

Den fremste årsaken til at man vil ta imot internasjonale korttyper som Visa og Mastercard, er nettopp for at utenlandske kunder også skal kunne betale med kort. Samtidig er det et faktum at over én million nordmenn i dag har og bruker kredittkort utstedt av norske banker. Forbrukersamfunnet er i sterk vekst, og bruken av kredittkort øker parallellt.

Dessuten – om det skulle bli et problem med chipen til en kundes kort, vil de ikke kunne betale uten støtte for Visa i terminalen. For å kunne ta imot Visa og Mastercard trenger man det man kaller en

Det var første tips. Tilby støtte for de mest populære betalingsmetodene, så er du sikker på å få pengene i kassen.

2. Vit hvilke krav du bør sette til kortterminalen

Når du velger selve betalingsterminalen, er det viktig å være klar over at det hovedsakelig finnes tre ulike varianter:

Hvilken av disse du velger avhenger av dine behov.

Vær oppmerksom på at selv om selve terminalene kan være like, er det stor forskjell på hvilke priser og betingelser ulike leverandører har.

For eksempel er det ikke alle som inkluderer nettleien og lisens i leieprisen, og ikke alle kortlesere har støtte for BankAxept.

Integrering med kassesystemet ditt er også noe du må ta stilling til, og som kan være lurt å avstemme med leverandøren før du bestemmer deg.

Nettstedet Gola Menns Harrier Mote Sneaker Navy / Sol / Rød
har laget en utfyllende sammenligning av de ulike terminalvariantene. Disse kan du se her: https://no.mobiletransaction.org/betalingsterminal-priser-aktorer/

Det er også verdt å tenke på at det stadig kommer flere betalingsmetoder på banen som fungerer med mobiltelefonen. Med både nasjonale og internasjonale spillere som ruster opp på området, er det bare et spørsmål om tid før betaling over mobilen blir større enn kort og kontant.

Blant annet utvikler Vipps stadig nye løsninger for både fysisk og nettbetaling, mens multinasjonale selskaper som Google, Samsung, Apple og Facebook står klare i kulissene med sine betalingsløsninger.

Fremtiden er rett rundt hjørnet. Skal du ha penger i kassen, må du hoppe på vognen.

Når du velger betalingsterminalen din, så sørg for at den er fremtidssikret. Velg en løsning hvor eventuelle, fremtidige betalingsmetoder enten er planlagt å legges inn eller lett kan tilkobles.

3. Muliggjør kontaktløs betaling

Vi kjenner nok alle sammen til frustrasjonen over å stå i kø fordi kortterminalen har problemer, eller kunden foran deg har glemt koden sin.

Man kan like det eller ikke – men her er kontaktløs betaling intet mindre enn en genial løsning.

Selv om det kun dreier seg om noen få sekunder ved hver betaling, så går det rimelig fort når du har hundrevis av kunder gjennom butikken. Har du det travelt, kan få sekunder spart kanskje være forskjellen som gjør at køen ikke blir uutholdelig lang for de ventende kunder.

Det øyeblikket kunden er klar til å betale, er nok det siste tidspunktet du vil pålegge kunden lang ventetid og treg service.

Faktisk er det fortsatt svært mange, både kunder og ansatte, som er ikke klar over at terminalen eller kortet deres har denne funksjonen.

Jeg anbefaler derfor å skaffe en terminal som støtter kontaktløs betaling (NFC) og at du forklarer dine medarbeidere hvordan dette fungerer. Jeg lover at dere vil bli henrykte over effekten.

4. Få hjelp når det virkelig gjelder

Når det hele koker for fullt, er det viktig at du kan få hjelp når du trenger det. Uansett om det er over telefon eller e-post, skal du kunne få tak i noen som kan løse problemet dersom terminalen din ikke virker som den skal.

Før du bestemmer deg for hvor du skal kjøpe betalingsterminalen din, bør du undersøke hvordan leverandørens kundeservice er. Svarer de raskt? Er de tilgjengelige også i helgene?

Sist, men ikke minst: Hvor raskt kan de bytte ut en eventuelt defekt terminal hvis uhellet skulle være ute?

Husk at hvert minutt terminalen din ikke virker vil bety ventetid og frustrasjon for kundene dine. Sørg for å velge en løsning hvor denne potensielle kilden til frustrasjon er så begrenset som mulig.

5. Få rask utbetaling

Nå er vi ved at av de mest forretningskritiske områdene for små bedrifter: Hvor raskt får du pengene dine?

En gang var det helt vanlig å betale i dyre dommer for en avtale hvor små bedrifter måtte vente i 20-30 dager på å få pengene på konto.

Jeg vil ikke si at denne tiden erforbi, men markedet har endret seg mye. Det er flere og flere aktører i bransjen , og det min venn, betyr bedre vilkår for deg.

Som en liten virksomhet er kapital helt avgjørende. Du skal kunne gjøre nødvendige innkjøp, utvikle virksomheten, utbetale lønninger og så videre. Det er rimelig kritisk om du skal måtte vente en måned på å få pengene dine.

Mitt råd: Sørg for å velge en betalingsløsning hvor du får pengene så raskt som mulig.

6. Hold øye med gebyrene

Som nevnt er konkurransen på betalingsområdet steget de siste årene. Dette betyr at mange leverandører har senket gebyrene sine.

Derfor: Uansett om du er i ferd med å starte opp forretningen, eller du allerede er i gang, så undersøk hva du betaler i kortgebyrer. Sjekk gjerne litt rundt hva du kan få andre steder. Husk at det også er mulig å kun bytte ut innløseravtalen hvis du vil ikke ønsker å bytte ut terminalen din.

7. Få overblikk

Vi er omgitt av data (noen vil kanskje mene at vi ER data), og med diverse digitale tjenester kan du få langt større innblikk i forretningen din.

Vet du for eksempel når på dagen, uken eller måneden du har flest kunder i butikken?

Med denne innsikten kan du tilpasse markedsføringen mot de ”døde periodene” og eventuelt sette opp færre på jobb (eller flere, om markedsføringen din virker).

Mitt siste tips: Sjekk hvilke rapporteringsverktøy leverandørene tilbyr. Statistikk over betalingene dine kan være et avgjørende våpen for forretningen din.

Hva er poenget med alt det ovenstående?

Poenget er kun dette: Vær kritisk overfor din betalingsleverandør.

I Bambora mener vi at en betalingsløsning skal være enkel fremfor alt. Derfor har vi laget Bambora One, som er en alt-i-ett-betalingsløsning som alle kan forstå og ha råd til. Selv om du er en liten forretning.

Bambora One inkluderer en betalingsterminal (mobil eller stasjonær) og en innløseravtale til Visa, Mastercard og Maestro.

Vi har gjort det helt enkelt, og tilbyr:

Les mer om Bambora One .

Stasjonær

Bli medlem

Har du glemt passordet ditt?

Nyttig info om ulike søtningsstoffer

Det finnes i dag et svimlende antall av ulike søtningsstoffer å velge mellom.

Det er ikke lenger brunt og hvitt sukker, honning og sirup – men opptil langt flere naturlige og kjemisk fremstilte alternativer for å søte vår mat og drikke. Hva skal man velge? Hva er fordelene og ulempene med de ulike variantene? Her kommer en liste som oppsummerer og gir en oversikt over hva vi har å forholde oss til.

Sukker Den mest kjente og brukte søtningstypen vi har. Sukker gir energi med 4 kcal per gram. Sukker tåler oppvarming og er derfor brukt i baking og matlaging i lang tid. Sukker påvirker blodsukkeret vårt og øker insulinutskillingen i kroppen.

Sukker

Fruktose Fruktose også kjent som «fruktsukker», gir lavere blodsukkerstigning enn vanlig sukker. Gir energi med 4 kcal per gram, men har 3-5 ganger søtere smak enn hvitt sukker. Tåler varmebehandling men mister litt søtsmak da. Øker nivået av triglyserider i blodet og kan bidra til økt risiko for hjerte- og karsykdommer.

Fruktose

Sukralose Også kalt «Splenda» er en kjemisk fremstilt sukkererstatning som er 600 ganger søtere enn vanlig hvitt sukker . Det gjenkjennes ikke som sukker av kroppen og gir kun 2 kalorier per teskje. Tåler varmebehandling og fungerer godt i matlaging. Gir ingen påvirkning av blodsukker eller på insulinnivå i kroppen.

Sukralose

Sukrin Også kjent som “erythritol”. Null kalorier og skader ikke tennene. Smaker som og ligner på sukker. Tåler varmebehandling og gir ingen blodsukkerstigning. Noen synes denne kan bli litt «metallisk» i smaken, men deres variant « Sukrin Gold » har en tilnærmet lik smak som brunt sukker og gir mye med sødme enn vanlig sukrin. Sukrin Gold er derfor å anbefale til matlagning og spesielt i bakst. Fungerer også veldig godt som søtning i drikke, som kaffe, te og kakao.

Sukrin

Stevia Dette er kanskje det søtstoffet som har fått mest oppmerksomhet de siste årene. Omtales som et naturlig søtstoff siden den utvinnes fra en urte. Den er 2-300 ganger søtere enn vanlig hvitt sukker, inneholder ingen kalorier, og påvirker verken blodsukker eller insulin. Egner seg godt i matlagning og i bakst.

Select a country/region:

Norway - Norwegian

Join us on :